Despre mine - Fotograf Nunta Ploiesti - BogdanMicu.com

DESPRE MINE - FOTOGRAF DE NUNTA IN PLOIESTI

Numele meu este Bogdan Micu, si sunt fotograf de nunti in orasul Ploiesti. Desi in mare parte imi desfasor activitatea in judetul Prahova, dorinta de a cunoaste oameni si locuri noi m-a facut sa calatoresc si sa fotografiez povesti minunate si in Bucuresti, Predeal, Brasov, Sibiu si lista poate continua. In Ploiesti m-am nascut, si tot aici locuiesc impreuna cu minunata mea familie, pe care o puteti vedea in sutele, sau chiar miile de fotografii postate pe contul meu personal de facebook.

STILUL ABORDAT IN FOTOGRAFIA DE NUNTA

Stilul de fotografiere abordat este cel fotojurnalistic, in care momentele sunt surprinse fara a interveni in mijlocul actiunii. Spre exemplu, sedinta foto a mirilor este o documentare, in care mirii merg pe jos, vorbesc si interactioneaza natural. Chiar daca in mare parte totul decurge natural, ne vom asigura ca avem si fotografii facute in modul traditional, ca de exemplu: fotografii de grup, fotografii formale si fotografii care sa surprinda detaliile ce tin de intreaga organizare a evenimentului.

CE SPUN CLIENTII

Cuvintele prin care clientii ma caracterizeaza sunt: profesionalism, talent, pasiune, veselie, umor, mult umor, si mai mult umor, “ne doare burta de ras”. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, verificati review-urile lasate pe pagina mea de facebook pentru a va convinge.


Bogdan Micu | +40 723 021 397 | contact@bogdanmicu.com


FOTOGRAF NUNTA PLOIESTI


Powered by SmugMug Log In