CABINA FOTO - FABRICA DE DISTRACTIE

Fabrica de Distractie - Cabina Foto | www.fabrica-de-distractie.ro | +40 723 021 397 | contact@fabrica-de-distractie.ro


Cum a luat nastere Cabina Foto - Fabrica de Distractie?

Orice idee frumoasa porneste din necesitate. Si la noi, la Fabrica de Distractie, cabina foto a luat nastere din dorinta clientilor. Numele meu este Bogdan Gabriel Micu, sunt fotograf de evenimente din 2009 si nu de putine ori am intalnit clienti din Ploiesti, Prahova, Bucuresti sau Brasov care, multumiti de amintirile create de mine, mi-au sugerat ca si-ar dori si o marturie haioasa de la nunta, botezul sau evenimentul pe care l-au organizat.

Un magnet de frigider, o fotografie inramata haios, ceva care sa le aminteasca mereu cat de mult s-au distrat la eveniment. Asa a luat fiinta Cabina Foto a Fabricii de Distractie. Suntem o familie tanara de antreprenori din Ploiesti pentru care distractia e cuvantul cheie in viata de zi cu zi. Tocmai de asta ne si pricepem sa dam culoare evenimentelor la care luam parte. La Cabina Foto vii cu zambetul pe buze si pleci, cu siguranta, in hohote de ras.

Untitled photo

CABINA FOTO PENTRU NUNTA, BOTEZ SI EVENIMENTE PRIVATE

Avem accesorii haioase, decoruri de tot felul, idei si, mai presus de toate, suntem disponibili in Ploiesti, Prahova, Bucuresti, Brasov si oriunde in Romania.

E suficient sa iti arunci un ochi pe portofoliul nostru foto, sa te uiti si la oferta noastra de preturi, pentru ca, pana la urma, conteaza si costurile, si apoi sa ne contactezi cu incredere. Vom fi, ca de fiecare data, prompti si deschisi oricarei provocari.


Untitled photo

Cabina foto – o atractie a evenimentului!

La cabina foto avem echipamente de cea mai buna calitate, ce asigura pe langa o viteza de printare rapida, si durabilitatea fotografiilor în timp, experienta touchscreen, lumini de studio, soft profesional si cam tot ce e nevoie pentru a imortaliza cu succes marturia ta si ceva în plus: distractie garantata!

Untitled photo

Liber la costumatii si improvizatii!

Puneti-va o pereche de ochelari funny, masti, palarii de toate felurile si zambiti! Intr-o fractiune de secunda, fericirea momentului este imortalizata pe hartie foto de cea mai buna calitate.

Untitled photo

Share, share, share!

Pentru cei conectati in permanenta la tehnologie, avem si solutia digitala. Distractia din cabina foto o putem trimite oriunde, oricand, pe mail, Facebook sau alte medii de comunicare online. Cabina foto va fi cu, siguranta, o atractie a evenimentului iar curiozitatea ii va face pe multi sa treaca pe aici, chiar daca nu le spui nimic.

Daca ai ajuns pana aici, inseamna ca ai facut alegerea perfecta! Esti doar la un click distanta de a stabili detaliile unei amintiri memorabile pentru evenimentul tau. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne.

Pentru a va confirma disponibilitatea noastra, va rugam sa ne scrieti la adresa de email contact@fabrica-de-distractie.ro sau sa ne sunati la numarul de telefon +40 723 021 397. Vom raspunde cu drag, si in cel mai scurt timp posibil, tuturor mesajelor care contin cat mai multe detalii despre voi si despre evenimentul vostru: data evenimentului, localitatea, ora de incepere a petrecerii, tema pe care va doriti sa o abordati, si chiar o fotografie cu voi. Locuim in Ploiesti, insa, ne face placere sa calatorim si in Bucuresti, Brasov, Sibiu sau oriunde in tara.

Powered by SmugMug Owner Log In